Setmana mundial contra la pobresa 2012

Dimarts 16 d’octubre, projecció, fòrum i recollida d’aliments per Caritas Manlleu amb motiu de la “setmana mundial contra la pobresa” 2012

L’AMPA de l’Institut Antoni i Pous amb el suport de la regidoria d’Educació, Cultura, Joventut i Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Manlleu, i de Caritas de la nostra ciutat, han organitzat una projecció de cinema-fòrum amb motiu de la setmana mundial contra la pobresa, convidant als assistents, joves i adults, a portar aliments de primera necessitat.

Aquest acte tindrà lloc al teatre de Gràcia, el proper dimarts 16 d’octubre a les 19h.

L’Associació Cinema i Filosofia, projectarà el film colombià “La estrategia del caracol”, dirigit i produït per Sergio Cabrera, de candent actualitat tot i estar rodat l’any 1993. És una comèdia-drama sobre la llibertat i la solidaritat, una metàfora de l’assetjament immobiliari, inspirada en un fet real.

Segons la FAO, Organització per l’Alimentació i Agricultura de les Nacions Unides, a l’any 2000 van morir més de trenta milions de persones per causa directa de la gana i més de 828 milions “viuen” afectats per desnutrició greu i permanent. El genocidi quotidià que provoca en el nostra planeta la mala distribució de la riquesa, única causa segons les Nacions Unides, de la mort diària de més de 100.000 persones.

Els alumnes, equips de professors i pares de totes les escoles de Manlleu estan convidats a assistir a l’acte i a col·laborar en la recollida d’aliments a l’entrada del teatre, en benefici de les persones que són ateses per Caritas Manlleu.

Us hi esperem a totes i tots

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s