Què és l’AMPA?

L’AMPA és una associació sense afany de lucre formada per mares i pares d’alumnes de l’escola, on totes les famílies hi poden participar i és gestionada per la Junta de l’AMPA.

La finalitat de l’AMPA és la de donar suport a les tasques educatives i organitzar activitats que serveixin per apropar-nos i implicar-nos més dins la comunitat educativa. Gestionem els diners que els pares aporten a l’escola, segons les necessitats que sorgeixen al centre: compra d’impressores, ordinadors; arreglar i pintar parets interiors i exteriors, la calefacció, el pati, etc…

El màxim òrgan de l’AMPA és l’Assemblea General, en què, de manera ordinària, es reuneixen tots els pares i mares de l’escola un cop cada any, a principi del curs. Si  convé,  es convoca de manera extraordinària. El que es fa a l’assemblea és aprovar l’acta del curs anterior, els pressupostos, exposar quins són els objectius que es pretenen assolir i informar de manera general de les activitats previstes per a l’any en curs.

La Junta és l’òrgan “executiu” de l’AMPA. Les persones que en formem part aquest curs ens repartim les diferents àrees o comissions. Tenim un president, una vicepresidenta, una secretaria, una tresorera i uns vocals que, repartits en diferents comissions s’encarreguen de fer funcionar les diferents àrees.

Ens reunim el primer dilluns de cada mes a 2/4 de 10 del vespre.

Recordeu que les reunions són obertes a tothom, i totes les aportacions i suggeriments hi seran benvinguts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s